Over Cees van Ancum

Van tekentafel naar beeldscherm

Mijn naam is Cees van Ancum. Wie bekend is met de historie van Revit, zal mijn naam ook kennen. Aan wie mij niet kent, stel ik me graag voor.

Ik ben opgegroeid tussen de tekentafels. Na mijn studies bouwkunde en bedrijfskunde heb ik onder andere gewerkt bij de Architectengroep in Amsterdam en bij ons familiebedrijf in Hilversum. Zo rond de millenniumwisseling ben ik in de CAD-wereld terecht gekomen. Na 12 jaar als BIM/Revit- consultant te hebben gewerkt bij diverse Autodesk-resellers, ben ik nu alweer enkele jaren zelfstandig adviseur, trainer en begeleider bij BIM- en Revit-projecten. Door de jaren heen heb ik veel architectenbureaus, ingenieursbureaus en bouwbedrijven leren “BIMMEN”. De laatste jaren waren dit ook onderaannemers en fabrikanten van bouwproducten. Het is mijn passie om kennis over te dragen en de technologische ontwikkelingen die nu in het bouwproces plaatsvinden, maken dit nog steeds tot een zeer uitdagende en dankbare taak.

Contact