Trainingsinformatie

Trainingen voor BIM en Revit gerelateerde werkzaamheden

Trainingen

De training legt de basis voor het verdere gebruik van de software en is zo ingedeeld dat alle noodzakelijke kennis wordt opgedaan om een Revit-project te kunnen opzetten. Daarbij hoort ook een stukje kennis over het maken van families, leren hoe je met collega’s en externen samenwerkt aan een project, maar ook hoe waardevol fora en blogs kunnen zijn en welke bronnen op het internet je kunt gebruiken. Belangrijk is dat je van begin af aan een methodiek gebruikt om het model op te bouwen die aansluit op de rest van het proces.

De trainingsdagen liggen niet te ver uit elkaar maar geven voldoende ruimte om thuis of op het werk te oefenen. Zo blijf je in de “flow”.

Uniek aan de trainingen is:

 • De klassen zijn maximaal 6 cursisten groot. Het voordeel is dat je meer persoonlijke aandacht krijgt en dat er meer tijd overblijft om te oefenen.
 • Vanwege de kleine groepsgrootte is het gemakkelijk om in noodgevallen met een cursusdag te schuiven.
 • Na 6 maanden is er een terugkommiddag (inbegrepen in de cursus). We evalueren je eerste maanden en bespreken klassikaal de problemen die je bent tegengekomen bij je project.

Om je vaardigheden te ontwikkelen zal je, naast het volgen van de cursus, ook de nodige energie moeten steken in de materie. Tussen de trainingsdagen door is het belangrijk dat je eindeloos veel oefent zodat je de volgende dag gerichte vragen kunt stellen. Ga op zoek naar de mogelijkheden van de software en klaag niet over wat er niet mee kan. Zorg dat er aan het einde van de cursus een project is waar je mee aan de slag kan. Het is aan te raden om dit minimaal samen te doen met één collega waarmee je kunt sparren. Als je een half jaar wacht, ben je alles weer kwijt.

Cursisten kunnen deelnemen aan een training in Hilversum, Heeze of Boom (Belgie). Daarnaast geven we veel incompany trainingen. De genoemde prijzen zijn gebaseerd op individuele deelname aan een klassikale training. Voor de incompany training maken we een offerte. RevitOpleidingen is een Autodesk Authorized Training Center.

Aanbod trainingen

 • Autodesk Revit Architecture training
  Autodesk Revit Architecture training
  Duur 4 dagen van 9:00 – 16:30 uur of 7 avonden van 18:30 – 22:00 uur Prijs 850 euro (excl. BTW) per persoon, inclusief trainingsmateriaal, certificaat van deelname, lunch en...
 • MEP voor bouwkundigen
  MEP voor bouwkundigen
  Duur 1 dag van 9:00 – 16:30 uur Voor de lunch wordt gezorgd. Prijs 220 euro (excl. BTW) per persoon, inclusief trainingsmateriaal en lunch.
 • BIM en Revit training voor werkvoorbereiders
  BIM en Revit training voor werkvoorbereiders
  Duur 3 dagen van 9:00 – 16:30 uur Prijs 650 euro (excl. BTW) per persoon, inclusief trainingsmateriaal, certificaat van deelname en lunch
 • Autodesk Revit Family training
  Autodesk Revit Family training
  Duur 2 dagen van 9:00 – 16:30 uur Tussen de middag wordt de lunch verzorgd. Prijs 450 euro (excl. BTW) per persoon, inclusief trainingsmateriaal, certificaat van deelname en lunch.
 • Maatwerk training
  Maatwerk training
  Opzoek naar een maatwerk oplossing? Neem contact met ons op!  

Contact